Cununie civilă în aer liber

Cauți un loc deosebit pentru oficierea cununiei civile în Iași? Te așteptăm în pavilionul nostru romantic pentru o ceremonie diferită, în aer liber, pe malul lacului.

Îți propunem o abordare diferită, una plină de suflet și culoare pentru ceremonia voastră de cununie civilă!

Pentru că noi nu credem că evenimentele faine din viața noastră, momentele de căldură și dragoste nu ar trebui organizate în încăperi reci, terne și impersonale din instituții publice.

Cununii civile în timpul săptămânii

Organizăm ceremonii în toate zilele săptămânii. Spațiul va fi doar la dispoziția voastră. Este soluția ideală și pentru cuplurile care doresc să facă doar cununia civilă alături de Liria.

Cununii civile în weekend

În weekend tot amplasamentul Liria, pavilionul, pontonul, sala și restaurantul, sunt dedicate oaspeților care își fac toată nunta alături de noi sau orice alt eveniment își doresc.

La Liria puteți să spune-ți un "Da" plin de personalitate, într-un cadru pe care îl regăsiți în nunțile de poveste. Sau de film. Pentru că noi iubim nunțile romantice italiene sau ceremoniile pline de vibrație personală de peste ocean.

Serviciile noastre

Îți punem la dispoziție pavilionul nostru romantic împreună cu pontonul de pe malul Lacului Aroneanu. Acestea vin împreună cu echipamentele dedicate pentru a-ți face ceremonia una deosebită și a te introduce într-un spirit de neuitat.

Totodată, poți alege alături de acestea să optezi pentru unul dintre meniurile sau gustările oferite de restaurantul Liria.

Restaurantul 

Restaurantul nostru se distinge prin rafinament culinar, prin atenție la nevoile tale nutritive fără a compromite plăcerea papilelor gustative. Nu degeaba se spune că dragostea trece prin stomac.

Îți propunem o suită de meniuri delicioase și suntem disponibil să le adaptăm în funcție de gusturile și necesitățile tale. Și meniurile vegetariene, vegane sau cu ingrediente excluse pot fi delicioase și creative!

Scrieți acest moment din viața voastră într-un cadru natural și original, ca voi, binecuvântați de razele soarelui și înconjurați de familie și prieteni.

Mărturiile mirilor noștri

Toate acestea n-ar însemna nimic fără echipa noastră unită, pregătită să vă ofere cea mai frumoasă experiență în ziua nunții voastre. Scopul nostru este ca fiecare oaspete să rămână cu o amintire frumoasă și să se întoarcă cu drag în acest loc de basm, dedicat petrecerilor dichisite.

Tudor Bighiu

O locatie superba, oameni frumosi si foarte atenti la detalii. Recomand tuturor!

Cătălina Bodnărescu

Noi nu am fi făcut pasul ăsta altundeva. Eu și Ștefan abia așteptăm să revenim pentru alte evenimente.

Mădălina Răileanu

O locatie de poveste ce transforma visele in realitate! Un loc iesit din tiparele clasice, unde oameni minunati creeaza evenimente perfecte.

Andra Platon

O locație incredibil de frumoasa, cu un personal extrem de amabil si atent ❤️ A fost alegerea perfecta pentu cununia civila: un loc elegant, terasa oferă posibilitatea de a vedea apusul superb pe lac , mâncarea este foarte foarte buna, iar atmosfera este mai mult decat perfecta! 💕

Diana Goșu

Un decor de poveste, oameni frumosi si mult suflet investit in aceasta locatie

Liria este o despre momente de poveste în Iași, într-un spațiu boem pe malul lacului, atât pe terasă cât și în cortul nostru modern.

Număr de telefon: 0728452307
E-mail: contact@liria-events.ro / weddings@liria-events.ro

Adresa: Lacul, Aroneanu 707020, Iași