Evenimente business pentru compania ta

Cu un spațiu vast, ajustabil în funcție de nevoile evenimentului tău, multă lumină naturală și tavan înalt, sala de evenimente Liria îți stă la dispoziție pentru a organiza întâlniri de succes pentru afaceri.

Lansări de proiecte sau de produse, evenimente de networking, teambuildings, prezentări sau seminarii, toate sunt posibile la noi.

Sala de eveniment

Sala poate fi amenajată conform nevoilor tale, atât din punct de vedere spațiu cât și luminozitate sau încălzire/răcire.

Putem să acoperim ferestrele, ca să ai parte de întinericul necesar unori prezentări pe ecran, dar putem să și inundăm sala cu lumină naturală pentru activități distractive de teambuilding sau întâlniri de networking.

Activități în aer liber, pe ponton

Invitații au acces la ponton și la pavilion. Spațiul poate fi amenajat pentru activități distractive, degustări de mâncare sau băuturi sau ca spațiu de networking. Pentru că ce facilitează discuțiile mai mult decât o cafea sau un pahar de vin în aer liber, într-un cadru natural?

Dorești un eveniment personalizat?

Preferințe gastronomice, băuturi personalizate, aranjamente în tematică dedicată? Echipa noastră are profesionalism necesar ca invitații tăi să se simtă perfect.

Iubim atenția obsesivă pentru detaliile care fac diferența. Abia așteptăm provocarea să organizăm un eveniment într-o temă nouă, la standarde care să facă față și celui mai critic ochi.

Echipa noastră este aici ca să aducă fericire. Așa că, pe lângă atenția la servirea de calitate, la igienă, la încântarea adusă prin toată atmosfera, te ajutăm în tot procesul organizării. Te putem pune în contact și cu cei mai buni furnizori locali de servicii.

Liria este o despre momente de poveste în Iași, într-un spațiu boem pe malul lacului, atât pe terasă cât și în cortul nostru modern.

Număr de telefon: 0728452307
E-mail: contact@liria-events.ro / weddings@liria-events.ro

Adresa: Lacul, Aroneanu 707020, Iași