Nuntă boemă pe lac

Căutați o sală pentru o nuntă care să încânte simțurile?

Alegeți un spațiu cu mult suflet, în care să scrieți o poveste de neuitat. Pentru că atunci când alegeți un spațiu pentru nuntă nu alegeți doar o sală, alegeți atmosfera, spiritul și cadrul care vă reprezintă cuplul. Acestea vă vor aminti întotdeuna spiritul de la începutul călătoriei, care vă va însoți în toate momentele din viitor. 

Liria Events vă pune la dispoziție o sală de vis, plasată în inima naturii. Ne aflăm pe malul Lacului Aroneanu în Iași, înconjurați de verdeață. Încă de când opriți în parcarea noastră o să fiți întâmpinați de o atmosferă aparte, în foșnetul frunzelor și șoaptele valurilor de pe lac. 

Sala de nuntă

Structura noastră este unică în România, fiind o locație circulară suspendată pe lac, cu deschidere în aer liber. Astfel, oferă o priveliște și o atmosferă desoebite.

Sala este lipsită de stâlpi în interior iar ringul de dans acomodează până la 330 de persoane. Toți oaspeții voștri se vor simți la fel de importanți pentru că toți se vor bucura de aceeași priveliște.

Spațiul va fi în întregime la dispoziția voastră pe durata evenimentului. Dacă vă doriți o petrecere mai restrânsă, sala noastră poate fi adaptată. 

Cortul nostru romantic este dotat cu încălzire și răcire, astfel suntem pregătiți să îți construim o atmosferă ideală indiferent de sezon.

Pontonul

Pontonul nostru scăldat de soare și încântat de muzica valurilor este foarte versatil. El se extinde într-o zonă de pavilion pentru cununii civile sau petreceri restrânse.

Putem să îl amenajăm cu măsuțe și băncuțe pentru încântarea oaspeților, pentru ședințe foto, pentru jocuri și activități distractive pentru invitați.

Tot pe ponton putem să oficiem cununii civile, dacă doriți să scrieți toată povestea la noi. Iar în apropierea noastră se află biserica Sfântul Niculae, un monument istoric de nespusă frumusețe. 

Restaurantul 

Restaurantul nostru se distinge prin rafinament culinar, prin atenție la nevoile tale nutritive fără a compromite plăcerea papilelor gustative. Nu degeaba se spune că dragostea trece prin stomac.

Îți propunem o suită de meniuri delicioase și suntem disponibil să le adaptăm în funcție de gusturile și necesitățile tale. Și meniurile vegetariene, vegane sau cu ingrediente excluse pot fi delicioase și creative!

Serviciile

Personalul Liria va fi la dispoziția voastră, cu o atenție obsesivă la detalii ca voi să vă puteți bucura de moment. 

Sănătatea și bunăstarea voastre sunt cruciale pentru noi, așa că toată sala este pregătită și dotată pentru siguranța voastră și a invitaților voștri. 

Pentru o nuntă cu dichis vă punem la dispoziție și servicii complementare care îți vor face petrecerea una de neuitat. Printre ele vă menționăm:

Barul de dulciuri: pe care noi îl alintăm "candy bar". Vă va uimi simțul gustativ și vă va pregăti pentru o seară plină de dulcegării și distracție

Barul de cocktail: am observat o dinamică socială incredibilă în jurul unui bar de băuturi. Oameni care altfel nu ar fi interacționat găsesc un colț al lor, un spațiu unde se relaxează, descoperă gusturi similare și de aici discuțiile se leagă natural. 

Mărturiile mirilor noștri

Toate acestea n-ar însemna nimic fără echipa noastră unită, pregătită să vă ofere cea mai frumoasă experiență în ziua nunții voastre. Scopul nostru este ca fiecare oaspete să rămână cu o amintire frumoasă și să se întoarcă cu drag în acest loc de basm, dedicat petrecerilor dichisite.

Tudor Bighiu

O locatie superba, oameni frumosi si foarte atenti la detalii. Recomand tuturor!

Cătălina Bodnărescu

Noi nu am fi făcut pasul ăsta altundeva. Eu și Ștefan abia așteptăm să revenim pentru alte evenimente.

Mădălina Răileanu

O locatie de poveste ce transforma visele in realitate! Un loc iesit din tiparele clasice, unde oameni minunati creeaza evenimente perfecte.

Andra Platon

O locație incredibil de frumoasa, cu un personal extrem de amabil si atent ❤️ A fost alegerea perfecta pentu cununia civila: un loc elegant, terasa oferă posibilitatea de a vedea apusul superb pe lac , mâncarea este foarte foarte buna, iar atmosfera este mai mult decat perfecta! 💕

Diana Goșu

Un decor de poveste, oameni frumosi si mult suflet investit in aceasta locatie

Liria este o despre momente de poveste în Iași, într-un spațiu boem pe malul lacului, atât pe terasă cât și în cortul nostru modern.

Număr de telefon: 0728452307
E-mail: contact@liria-events.ro / weddings@liria-events.ro

Adresa: Lacul, Aroneanu 707020, Iași