Petrecere de botez pe malul lacului

Cauți o sală elegantă de evenimente pentru un botez de neuitat? Vrei să ai acces la natură, să nu petreceți doar într-un spațiu închis? Bebelușul tău va avea o petrecere magică pe malul Lacului Aroneanu, în cortul nostru înconjurat de natură.

Spațiul de eveniment

Îți punem la dispoziție o sală spațioasă de evenimente care poate fi adaptată ca dimensiuni pentru a acomoda și petreceri restrânse, păstrând atmosfera boemă și călduroasă de familie.

În funcție de numărul de oaspeți, petrecerea poate avea loc chiar pe pontonul acoperit sau în sală.

Întreaga locație va fi închiriată doar pentru voi așa că voi decideți unde veți dori să luați masa.

Avem un cort inovativ, unic în țară, care poate fi încălzit sau răcit în funcție de nevoile și preferințele tale.

Restaurantul

Restaurantul nostru se distinge prin rafinament culinar, prin atenție la nevoile tale nutritive fără a compromite plăcerea papilelor gustative. Îți propunem o suită de meniuri delicioase și suntem disponibil să le adaptăm în funcție de gusturile și necesitățile tale. Și meniurile vegetariene, vegane sau cu ingrediente excluse pot fi delicioase și creative!

Iar pentru copii personalizăm meniul pentru că știm că micuții au alte nevoi.

Petreceri tematice pentru botez

Și ce este un botez dacă nu un moment de bucurie în familie pentru un nou început? Așa că îți vom fi aproape în a construi o petrecere tematică, așa cum ai visat dintotdeauna.

Putem să ne ocupăm noi de organizare, să discutăm cu partenerii, sau îți putem oferi recomandări.

Personalizare

Serviciile noastre se bazează pentru o atenție extraordinară la detalii. Iar personalul Liria va fi alături de tine pe tot parcursul evenimentulu. Ca tu să te poți concentra pe ce contează. 

Personalizarea momentului în spiritul vostru este unul dintre principiile noastre de bază. Suntem aici să discutăm despre cum putem modela Liria ca să vă amplifice acest moment important din viață.

Dorești o biserică în apropiere?

Daca vei dori să faceți botezul la biserica din localitatea Aroneanu, "Sfântul Nicolae", aceasta este aproape de noi și este foarte frumoasă și modernă. Are și pagină de Facebook: Biserica Aroneanu. Acest monument istoric este vechi de 424 de ani și a fost ctitorită de domnitorul Aron Vodă. 

Avem pregătite o mulțime de surprize pentru a organiza un eveniment boem pentru oameni frumoși. Scrie-ne la contact@liria-events.ro și îți oferim toate detaliile de care ai nevoie

Iubim poveștile și abia așteptăm provocare de a scrie una nouă alături de tine!

Liria este o despre momente de poveste în Iași, într-un spațiu boem pe malul lacului, atât pe terasă cât și în cortul nostru modern.

Număr de telefon: 0728452307
E-mail: contact@liria-events.ro / weddings@liria-events.ro

Adresa: Lacul, Aroneanu 707020, Iași